längesedan

Nu har jag varit hos Philip i en vecka och nu ska vi snart dra oss hem till mig.. först hämta biobiljetter till HP sista delen!

Ska till Heidi idag och fira hennes 40 års dag som va i onsdags, blir bjuden på mat och lite dricka där vad jag vet, gott gott!

Har inget mer ointressant kvar och skriva...

Starbucks i göteborg

Det nya kaféet ska öppna i Centralstationen i Göteborg. – Förhoppningen är att kunna öppna vintern 2012, säger Lars Edengréen, vd för Scandinavian Service Partner, som har licensavtal med Starbucks, till DI. Även ett kafé planeras öppna i Malmö under våren 2012. För ett år sedan öppnades det första Starbuckskaféet i Sverige på Arlanda. Försäljningen har gått över företagets förväntningar, en av anledningarna till att företaget nu öppnar fler kaféer i Sverige. Starbucks är världens största kafékedja och omsätter, enligt DI, 10 miljarder dollar om året. Förutom kaféerna i Göteborg och Malmö hör 1000 nya kaféer i Kina till företagets framtidsplaner. Blev glad när min vän Josefine la upp dehär på sin blogg och jag fick se de! dom har världens goaste grejer på starbucks, synd bara att jag inte bor hemma då, men de finns la antagligen och om inte så dödar jag någon men de finns väl antagligen starbucks i nya zeeland.. hoppas jag. Nu ska jag dra te banken och sen ska jag handla för första gången till mig själv som om jag bodde själv.. tufft!

svar till jennifer och melinda

Melinda - det måste vara någon som klagat på mig att jag gjorde ett dåligt jobb eller något, vilket jag inte gjorde. Tycker att det är förjävla dåligt att dom inte ens ger mig en chans. Till mig sa dom att dom har tagit in för mycket folk och att budgeten inte höll vilket jag tror är skitsnack, eftersom de tillhör kommunen så hade dom inte tagit in mig från första början isf. Jävla puckon. Jennifer - ja de tänktejag vara, till kvällen, måste vara hemma på måndag eftersom jag ska te banken och ringa samtal och grejer, men vi kommer att hinna ses ska du se ;) saknar dig med min man <3 Tina hälsar tillbaka :D

RSS 2.0