Nu drar jag

Nu ska jag te stan och träffa min tinis! :D
Sen åker jag nog till Adam och badar, äntligen får jag komma ut lite, har suttit hemma och kollat film, wiie va kul.. helt ensam BLÄ!
10 min till sen drar jag, längtar!

Ja, idag är det torsdag

Och jag tänkte ringa Tina Palmér nu när hon är hemma och kolla om hon kanske ville fika med mig i eftermiddag eller kanske hitta på något annat skoj.
Har ringt till P-O idag så att jag har lite koll på läget vilket jag inte hade innan. Men nu har jag det :)
Nu ska jag iaf äta frukost som jag inte har hunnit göra än och sen ska jag städa lägenheten och laga middag :D Wippie!
en bild från igår när Philip följde mig till stationen i Hede. Vi såg två indiska killar som antagligen va turister för dom stod och tog kort på varandra vid den stora Hede skylten vilket vi tyckte va ganska roligt så jag skulle härma dom lite :)

misste mitt jobb

Japp, de e sant.. dom sparkade mig, gav mig kicken, sa att jag fick gå vidare.. jävla dårar, dom vet inte vad dom går misste om! Så jag gick hem efter dagens slut igår och lagade mat till mig och mormor, sen drog jag till philip, vi gick hem till honom så jag fick ladda min mobil eftersom jag hade glömt min nedrans laddare hemma hos honom.. aj aj. Fick lite mat också, tacos med kyckling grejsimojs ist för köttfärs vilket va väldigt gott. Efter detta gick vi till kr och kollade på mulan, tog de lite lugnt och hade de trevligt som vanligt. Sen gick vi hem vid typ 12 då jag va så gott som död, hade ju jobbat hela dagen så orkade inte ens titta på en film med min pojk som vi sa att vi skulle göra, ändå fick jag inte sova ;) vi somnade väl vid 2 halv 3 skulle jag väl kunna gissa och sen upp kl halv 1 då vi käkade frukost, kycklingsallad blev de, mums! Sen till tåget och nu sitter jag här i mölndal för jag tänkte att de skulle gå fortare hem vilket de inte gjorde -.- jävla skit. Men hade iaf en mysdag igår efter denna skithändelsen och de va ganska skönt :) Nu ska jag hem och göra golax. Köss och smek ellet nått

Jobb/städdag

Jobbat har jag gjort idag (Y)
Nu e de bara tvätten kvar, vilket e ganska mycket tror jag :( alla jävla lakan och grejer.. bajs!!
Ska åka till Philip imon pga att jag va så dum och glömde min laddare hemma hos honom så jag fick låna en jobbarkompis laddare idag, då glömde hon att ta med sig den när hon gick från jobbet då hon inte kom tillbax. Haha fyfan fär laddare, kan inte mobilhelvetet bara hålla hela livet..
Säger som Jennifer, nu e de väl officiellt.. snyggaste bilderna på oss också, haha
Jennifer, vi har inte tagit ut skillsmässa! Bara så du vet, jag ändrade bara till de lite :)

Svar till Sanna

Ja de e klart jag minns xD haha, fan va kul jag hade.. de bästa va att jag hade roligt åt ingenting ;)

midsommarhelgen

I helgen har jag haft fullt upp! Åkte först med feber och allt till apelvikenn.. där låg jag hela torsdagen och sov eftersom jag inte mådde bra, fredagen blev också lugn med mat och göttigt.. men inget drickande då heller utan har kollat på tv hela den kvällen. Lördag gick jag till varberg med malin, tommy och jessica eftersom jag skulle till philip och ha lite skoj. Tog bussen vid 2 och va inte framme fören vid 4, usch fy satan vilken jävla väg. Väl i hede så sprang jag till willys och kissade och träffade sen philip. Vi drog oss direkt till kr där sanna, robin, höglind och kim tittade på film :) sen drog vi hem en stund och sen tillbax till kr, då hade jennifer också fått bosatt sin rumpa hemma hos dessa. Sen blidde de lite dricka och prat vilket va trevligt! Sen gick vi hem till philip igen och sussade sött.. så jag har väl inte haft jättemycke för mig ändå men e jävligt trött efter helgen så nu ska jag hem och sova, för imon blir de jobb :) jippie..

Göteborg

Tänkte dra mig till götet om en liten stund och träffa Adam och Philip några fler.. vet ej typ.. Vi ska kolla på flogging Molly som e på liseberg idag kl 20:00 vilket ska bli ganska kul, har inte lyssnat jättemycke på dom men de ska bli finfint ändå :)

sjuk har jag inte varit på över 2 år

Men precis när jag börjat tjäna pengar då ska jag bli bajssjuk med feber och grejer.. gick till jobbet ändå idag och det visade sig inte vara en bra idé, fick gå hem efter 2 tim eftersom dom märkte att jag inte mådde bra.. pinsamt som fan :( Saknar philip med, hade vart skönt att få ligga i hans armar när man mår såhär :( Får hoppas jag mår bättre imon så att jag kanske kan träffa honom då innan jag åker till varberg på torsdag :)

"Första inlägget"

Hej detta e min nya blogg.. ville byta eftersom jag har bytt efternamn och fattar inte hur man byter domän, om de ens går men detta funkar tycker jag.. denna bloggen ser ut precis som min andra, bara annat domän så de lär inte bli några andra skillnader. Den andra bloggen kommer finnas kvar pga att bilder och minnen inte ska försvinna :)
Såhär hemsk ser jag ut idag efter en inte så hård arbetsdag :)

RSS 2.0