Besviken

Jag minns i slutet av 3e ring, "som man sa förr" då jag och mina klasskamrater sa att vi iaf skulle ses en gång i månaden.
Ja jag fattade också att de inte skulle hända men inte en ända gång på 3 månader?! Blir ändå väldigt besviken på mig själv som inte haft tiden att ta kontakt och även hittat på något.
Bara så att MPK08 vet så saknar jag dom och jag vet att vissa av dom läser min blogg.
Rökpauserna i skolan, allt lek och stohej, ligga och mysa i sofforna, skrämma varandra i gångarna, låsa dörren för varandra, sitta i solen och snacka lite skit... Känns som allt finns inprintat i huvudet och de känns som om jag när som helst ska tillbaka till skolan men samtidigt vet jag att dom dagarna kommer jag aldrig få tillbax igen. Sitter och tittar på kortet som jag fick av hela klassen när jag fyllde 18 och har aldrig känt att jag har haft roligare i hela mitt liv.
Kanske låter lame... men de tycker inte jag!
Tur att vi tog så många bilder under dom 2 åren så att jag har något att titta tillbaka till iaf!

My name is Forest, Forest Gump

Har vart ute och sprungit idag.. Jävlar de va längesen de hände kände jag. Sist va väl när jag va ute och sprang med Tina i slottskogen och de va i slutet på förra terminen så de va väl på tiden idag.
Har massa bajs och göra idag, ska städa, handla, duscha, söka jobb och tvätta -.- usch de blir ju bara för mycket. Skönt att de e fredag imon!

hm

Sovit till kl halv 1 idag tror jag att det va, livet tråkar ut mig just nu.
Vill plugga eller jobba eller något så jag har något att göra för detta suger :( Eftersom jag inte har något fritidskort eller månadskort så kommer jag ingenstans heller, jag har ju iofs telefonen men de kostar röv så jag tänker inte använda den mer nu.
aja kul liv.

Now I'm the king of the swingers Oh, the jungle VIP I've reached the top and had to stop And that's what botherin' me

  • Ska hem och pussa på min gurka idag!
  • Vakna kl 8 idag, de börjar arta sig med detta med rutiner.
  • Laddat ner hela soundtracket av shrek 2 de tog typ 7 min.
  • ska med bussen kvart över 9.
  • Orkar inte äta frukost.
  • Jag känner att detta inlägget blev äckligt och fruktansvärt ointressant så jag slutar nu medans jag har chansen.

Nu ska jag snart åka

Nu ska jag snart åka till karlshamn :) Vaknade kl 6 och gick upp och duschade. Detta ska bli nice! Har packat knäckemackor för resan och vatten och alla mina grejer som jag behöver, känns nästan som om man ska flytta, ska man vara borta i 4 dagar så packar man ju fan allt man har känns de som :P

Nya Zeeland

För er som inte visste lämnar jag inte Sverige. Trisst som fan..
Tänker faktiskt inte skriva något om de här för de känns som om folk inte skulle förstå, den ända som jag faktiskt tror skulle förstå som inte ens fått höra om de det e nog Josefine eftersom hon redan har varit med om de. Och jag tackar Tina och hennes mamma och även min mormor för all stöttning genom detta!
Ni ska veta hur besviken jag blev när jag fick ta beslutet att inte åka. Men jag är även glad att jag slipper oroa mig för problem.
Nu istället som en plan B ska jag börja med körkort och söka utbildning här i Sverige istället!
Yes! gäller att tänka positivt i jobbiga situationer!
Brum brum! tut tut!

Städa toa

Idag har jag städat toaletten, woow, MED TANDBORSTE!
Slå de om ni kan... Vi har kakelgolv på toa och emellan alla kakel så har jag rensat med tandborsten, ett sjutusan till jobb men nu e de klart. Har även skurat alla väggarna där de också e kakel. För er som inte visste så drar kakel till sig en jävla massa damm så de blir sketet som fan om man inte sköter det någon gång då och då. Ett tips till er som ska eller har flyttat hemmifrån och har kakelgolv och kakelväggar någonstans. :)
bild tagen av google.
Tänk då om jag hade detta badrummet, fyfan för att städa detta -.-
Imon ska jag åka till Karlshamn till Philip, ska stanna där tills på Måndag. Wiee, ska bli jätteroligt!
Mys i lägenheten ;) <3
Bild snodd av Sanna Andersson :)

RSS 2.0