Horoskop

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Tror Philip fattar vad jag menar med denna ;) detta va ditt veckohoroskop
Väduren (20/3- 20/4)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.

Mitt horoskop va inte lika kul -.-



När en Vattuman och en Vädur träffas skapas ett mycket kreativt par, en kombination av Vattumannens visioner och Vädurens handlingskraft. Denna relation är allt annat än statiskt, de kan vara tävlingsinriktade och det finns aldrig en tråkig stund. De är mycket bra vänner och kan kommunicera riktigt bra. De förstår varandras idealistiska och entusiastiska syn på livet. De båda kräver spänning och nya erfarenheter, ju mer udda och vildare ju bättre. 

Det bästa med relationen är deras förmåga att uppnå så mycket då de samarbetar. Denna relation omfattar både visioner och praktiskt utövande.
bilder tagna från google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0