Ännu ett inlägg

Har varit i Karlshamn i helgen med Philip. Han ska ju plugga där så vi har möblerat hans rum i lägenheten. De blev kanonfint!
Börjar längta efter att få lämna boet när jag va där. Ha mitt eget istället för att leva på någon annans.
Efter de käka vi middag på harrys och sen hem till hans lägenhet igen. Dagen efter åkte vi tåg hem som tog typ 5 timmar. Så jävla typiskt att just i kba så stannar tåget i typ 1 min, så vi hinner inte gå av för att en tjej står i vägen med sina äckliga feta väskor som hon har med sig. Så vi får åka till mölndal och åka hem därifrån ist. De gjort iåfs inte mig så mycket eftersom jag bor så nära där, men de va nog inte lika roligt för philip.
Aja de va i vilket fall en kul helg.
Nu drar jag mig till LBS och ska träffa Tina. (saknar verkligen inte skolan)... :P

Svar på kommentar

Haha Matte! Ja de måste vi göra! skriv när du kan så ska jag se så att jag också kan komma till romraf :D
Fan vilken go kväll jag hade i måndags, va i stan med Philip och vi bara satt och tjöta, om allt och inget.. Så jävla skönt och bara slappa faktiskt.
Längtar tillbax till Ljud och bildskolan De va skönt och ströva omkring i korridorerna och bara träffa folk och springa in på lektion, smög sig in till andras lektioner.. lärde känna nya människor hela tiden, de va livet de! Nu så ska man söka jobb 24/7 och springa till soss för att ens kunna försörja sig :( sug!
Puss puss :*

påväg in till staden

Är just nu påväg in till staden och möta kärleken. Tänkte iaf berätta om i lördags då de va första gången jag träffade min lillasyster, vilhelmina. Hon är väldigt söt måste jag säga! Fick hålla henne ett antal gånger och de kommer blii fler. Sen har jag också fått en ny liten kusin, lilla kevin. Jättefin liten kille.. e framme nu brb

kommentar

Fick precis en kommentar om de va riktat till någon speciell i mitt förra inlägg..
Nej, de va inte riktat till någon, jag har pratat med andra som har förhållanden och dom har upplevt samma sak, som om man aldrig skulle finnas tillgänglig bara för att man har förhållande. Men det är klart att man vill spendera tid med den man tycker om, men de betyder inte att man kan nästa dag eller någon dag till veckan.
Hoppas att du fick svar på din fråga, och ta inte saker som jag inte skrivit specifikt till någon personligt för isf är det inte det.

Tycker det är konstigt

De verkar som om att bara för att man inte är singel så kan ingen hitta på något.. som om att vissa verkar tro att jag övergett dom för att man har pojkvän. Tycker de e ganska surt. Tror att man kommer att förlora många på de iaf. Jag kan erkänna att jag inte är världens bästa på att höra av mig, men jag försöker åtminstone när jag har tid. Sen förstår jag att folk söker jobb och sådär, och de gör ju jag med. Men jag har tur som har dom jag har och är nöjd över det.

Och de blidde?

De blev svart med lite millerat i brunt, snyggt tyckte jag att de blev iaf.. De e ju inte kolsvart så jag tycker att de funkar ;D

Det blidde svårt?!

Köpte en brun hårfärg, de stod att de skulle bli mörkbrunt, men titta nu?!
Ajdå, fel färg, men de växer ju ut så så farligt är de inte :)
Sen kanske de blir ganska snyggt, lägger upp en bild när de e klart ;)

vill fixa mitt hår

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET!
Vill bara färga och klippa och raka av de eller något. De bara trasslar till sig och jag känner mig som ett troll!
Ska gå ner och köpa hårfärg nu, sen får jag hoppas på att mormor orkar fixa med de, hade varit tråkigt om hon inte gjorde de för då tar jag nog tag i saken själv snart!

Takida

Va lixom längesen jag lyssnade på. Sitter och lyssnar på dom just nu, och minns gamla tider, innan gymnasiet och en liten tid under de. Trevliga stunder ändå. Förstår faktiskt inte varför folk inte tycker dom är bra?! Dom e ju faktiskt okej, och sköna och lyssna på måste jag säga.

Har hittat lite bilder från studenten

Finns bilder från berså med, men orkar inte lägga upp dom nu. Bättre sent än aldrig.

"vågade inte skaffa mig ett nytt liv" Kan man säga så?

Skaffade mig ett jobb för ett tag sen, ett telefonjobb. Jag jobbade 2 dagar och sen slutade jag.
Anledningen till de va väl för att de inte funkade för mig, folket va trevliga och välkomnade mig och så. Men så som de känns när man kommer till en arbetsplats och alla redan har någon att ty sig till, att gå ut på rasten eller käka tillsammans med hade ju inte jag.
Jag brukar vara en öppen och pratglad person, men detta blev för mycket. För det första så spelade dom musik under tiden jag ska prata i telefon och försöka sälja en produkt, de va mycket svårt! Jag hörde inte vad kunden sa, jag uppfattade inte vad jag själv sa och fick ändå sålt till två st på en dag. De tyckte ju att jag va duktig och så på jobbet, men jag tyckte att de hade gått mycket bättre om de inte fanns en massa musik samtidigt som jag ska snacka med folk i telefon.
Sen till detta att alla va så övertrevliga, kan inte folk bara gå förbi mig som om jag inte fanns istället för att uppmuntra mig hela tiden, de kändes som en falsk kärlek på något sätt. Jag vill få beröm av sånna som verkligen uppskattar mig isåfall. visst att de kändes bra en stund att någon säger, "hej hej, va duktig du va som fått sålt två st på din första dag" bla bla bla. jättefint, men personen känner mig ju inte. Hade känts bättre om dom verkligen ville lära känna mig.. typ "Hej, e du den nya tjejen? hur hamnade du här? vart bor du?" de e ju en början till en bekantskap, men ingen gjorde så där vilket fick mig att vantrivas. Ingen som jobbade där va över 25 heller så de va mer som en skola än ett jobb. Okej att man pratar och är öppen och trevlig och tar kontakt med sina arbetskompisar, men hur ska jag kunna göra de när dom snackar i telefon hela tiden och sen på rasten hade alla redan hittat någon att umgås med, vilket gör att man känner sig lite utanför när man väl hamnar där. tyvärr klarade jag inte av detta och sa upp mig efter 2 dagar då jag kände att jag hade prövat.
Inte för att de va så speciellt kul heller att sitta på häcken och snacka i telefon hela dagarna, då va de roligare att städa måste jag säga, även om morgonarna va tidiga på städet.

Nu kl 3 eller 4 ska jag ner till tvätten som vanligt på torsdagar -.- blä!
Sen ska jag träffa Tina, ta en fika och babbla lite, wippie de va längesen! Sen får vi se vad som händer, vill hitta på något ruskigt kul känner jag iaf!
hubub

RSS 2.0